Oglasi
Kalendar najava
Najave
Novosti
Članci
Galerije
Pojmovnik
Dokumenti
Kalendari
Trenutak inspiracije ::
Ovu Moju božansku energiju, koja se sastoji od triju guna materijalne prirode, teško je nadići, ali oni koji su se predali Meni mogu je lako nadići.
-- Bhagavad-gita 7.14 --
Oglasi ::
Deva d. - Oglas, objavljeno: Sri, 12.07.23. 12:55
 

Nekoliko harmonija i mridangi prodajem

 
Dragi bhakte, poštovanje. SSSP!

Prodajem kvalitetne, nove i polovne harmonije za bhakte.

Harmonije sam nakon dolaska u Hrvatsku generalno sredio, podesio, očistio, naštimao i pouzdano mogu reći da su sada PUNO bolji nego što su bili u dućanu u Indiji! :)

Kupnja harmonija direktno u Indiji i prijevoz avionom nisu više pouzdana opcija za bhakte koji putuju jer su avionske tvrtke postale puno striktnije nego prije u svezi osobne prtljage. Kupnja harmonija online skupa je zbog troškova slanja i hrvatskih poreza. Također je rizična kako zbog rizika transporta, tako i zbog nemogućnosti da isprobate svoj harmonij prije kupnje.

Zbog svega navedenog odlučio sam se ove godine nabaviti nešto novih i polovnih harmonija, popraviti ih i ponuditi ih vama s najmanje rizika za vas.

Ukoliko imate stari (može i neispravni) harmonij koji biste željeli zamijeniti za bolji uz nadoplatu... to je također moguće.

Godina dana garancije! - Uz sve kupljene harmonije dobivate i besplatan popravak ukoliko nešto zašteka u prvih godinu dana korištenja instrumenta. Kvarovi koji su isključiva posljedica grubog ili nepravilnog rukovanja instrumentom naravno nisu uključeni u garanciju.

Evo linka na njuškalo oglase sa slikama trenutačno dostupnih harmonija i drugih instrumenata, okvirnim cijenama i video linkovima na kojima možete čuti i zvuk harmonija koji su na prodaji. Cijena i način plaćanja za bhakte već po dogovoru.

https://tinyurl.com/devadasharmoniums

Vs. Deva das

Kontakt osoba: Deva das
Kontakt podaci: duro.arezina@gmail.com; 091/349-0705;
 
 
Najnovije
Oglasi
Aktualno
Galerije
Komentari
Prijava ::
Vaišnavski kalendar
Ankete ::
Kada ste zadnji puta naučili napamet novi stih iz šastra?
(34 glasa)
Ovih dana
Nedavno
Odavno
Odavno, i ne sjećate se
Nikada
     
Društvene mreže ::
Slijedi portal.iskcon.hr na Twitter-u
Statistika posjeta ::
Trenutačno su 104 posjetitelja online
 
 
Ova stranica pogledana je 2562 puta.
 
Sponzori ::
ISKCON official ::
Vanjski linkovi ::