Novosti
Kalendar najava
Najave
Članci
Galerije
Oglasi
Pojmovnik
Dokumenti
Kalendari
Trenutak inspiracije ::
Inteligentna osoba ne uživa u izvorima bijede, koji nastaju dodirom s materijalnim osjetilima. O Kuntin sine, takvi užitci imaju početak i kraj i mudar čovjek ne nalazi u njima zadovoljstvo.
-- Bhagavad-gita 5.22 --
Novosti ::
Novost, objavljeno: Uto, 19.02.08. 14:41
 

Zagreb - Nekoliko poniznih molbi u vezi predstojećeg 4-dnevnog festivala

 
Dragi bhakte, budući da se radi o jako velikom festivalu na kojem očekujemo preko 300 bhakta i gostiju potrebna nam je suradnja svih vas.
 
 
  • NAJVAŽNIJE!!!
    Za vrijeme Nama Yajne  i ostalih programa, a poglavito predavanja vas molimo da izbjegavate koristiti mobilni telefon. Ove godine Nama Yajna koja će se održati u nedjelju 17.02.2008 koja će biti snimana kao studijski CD, te nam je ova suradnja jako bitna.
  • Molimo vas da vodite računa o parkiranju automobila sto znaci da ukoliko planirate ici ranije nemojte ostavljati svoje vozilo na ulazu u parkiralište i na taj nacin zatvoriti put svim ostalima, već vam predlažemo da ga parkirate na širokoj cesti, naravno ne pred ulaz privatnih kuca. Najbolje na Capekov put (ulica koja spaja Prvu bizečku i Drugu bizečku dijagonalno, počinje kod dućana – 5 minuta pješice od hrama). Ukoliko imate djecu predlažemo da nakon što ostavite suprugu i djecu ispred hrama parkirate na gore navedenim mjestima.
  • Molimo vas da cipele prilikom ulaska u hram samostalno spremite u garderobu u kojoj je sada dovoljno polica za cipele za sve goste.
 
Najnovije
Oglasi
Aktualno
Galerije
Komentari
Prijava ::
Vaišnavski kalendar
Ankete ::
Kada ste zadnji puta naučili napamet novi stih iz šastra?
(34 glasa)
Ovih dana
Nedavno
Odavno
Odavno, i ne sjećate se
Nikada
     
Društvene mreže ::
Slijedi portal.iskcon.hr na Twitter-u
Statistika posjeta ::
Trenutačno je 56 posjetitelja online
 
 
Ova stranica pogledana je 493 puta.
 
Sponzori ::
ISKCON official ::
Vanjski linkovi ::