Novosti
Kalendar najava
Najave
Članci
Galerije
Oglasi
Pojmovnik
Dokumenti
Kalendari
Trenutak inspiracije ::
Nakon mnogo rođenja i smrti onaj tko ima pravo znanje predaje se Meni, znajući da sam Ja uzrok svih uzroka i sve što postoji. Takva velika duša vrlo je rijetka.  
-- Bhagavad-gita 7.19 --
Novosti ::
Novost, objavljeno: Pet, 27.07.12. 12:34
 

Hrvatsko izdanje knjige Radhanath swamija "The journey home"

 
 

Dragi bhakte
Hare Krsna
Poštovanje svima

Evo još jedne dobre vijesti iz Karlovca. Konačno nakon dugo vremena, svjetski poznata knjiga HH Radhanath swamija "The journey home" će doživjeti hrvatsko izdanje. Zadnjih deset mjeseci pregovaramo i dogovaramo sa američkom i hrvatskim izdavačkim kućama i konačno smo sve usuglasili i dobili sve dozvole. Inače, pošto je velika potražnja za ovom knjigom na ovim prostorima, prvo ćemo štampati knjigu samo za potrebe bhakta i raznih transecendentalista (oko 500 komada). Na jesen ili proljeće, knjigu će štampati jedna od najpoznatijih i najvećih hrvatskih izdavačkih kuća, te na taj način još više popularizirati knjigu i naš pokret. Jedan od njihovih glavnih uvjeta je da autor dođe na promociju knjige, tako da ćemo uskoro vidjeti Radhanath swamija u Hrvatskoj. Dakle, uspjeli smo sa svima izdogovarati da nam izađu u susret i dopuste štampanje za svoje potrebe. Tako da ugrabite svoj primjerak što prije jer ih nema puno. Nadamo se da ćemo prve primjerke imati na proslavi dana pojave Gospodina Balarama na otvorenju novog Hrama u New Shantipuru, a ako do onda tisak ne bude završen, knjigu očekujte najkasnije za Janmastami. Posebno lijepa je činjenica da će to biti prvi jezik u svijetu na koji je prevedena knjiga koja je već stekla planetarnu popularnost.

Da bi bili sigurni da cete dobiti knjigu, a da bi i nama pomogli - za što bržu realizaciju - imamo dvije ponude za vas :

1. Donirate za knjigu od 500 kn na više - na poklon dobijete knjigu, potpisanu od Maharaja i vaše se ime spomene u knjizi na početku u  dijelu "Zahvala"(posebno povoljno i privlačno za siksa i diska učenike maharaja);
2. Pretplatite se na knjigu - u pretprodaji cijena knjige će biti 108 kuna, a inače će biti 175 kuna (mada će za bhakte biti neki popust, ali definitivno se više isplati kupiti po 108 kuna i uz to pomognete lakšem i bržem štampanju). Jedan dio laksmija od prodaje knjiga ide direktno Maharaju.

Svoju knjigu možete platiti na račun udruge Avadhuta u Erste&Steiermarkische banci, na broj računa 2402006-1100471040. Ne zaboravite napisati svoje ime i naznaku "za knjigu Radhanath swamija".

Hvala vam svima puno i javite se na naše mail adrese:
mohana.das.bts@gmail.com
dasarathasuta.rns@gmail.com

Vaši sluge iz Sri Sri Nitay Gauracandra mandira
New Shantipur

 
Najnovije
Oglasi
Aktualno
Galerije
Komentari
Prijava ::
Vaišnavski kalendar
Ankete ::
Kada ste zadnji puta naučili napamet novi stih iz šastra?
(34 glasa)
Ovih dana
Nedavno
Odavno
Odavno, i ne sjećate se
Nikada
     
Društvene mreže ::
Slijedi portal.iskcon.hr na Twitter-u
Statistika posjeta ::
Trenutačno je 38 posjetitelja online
 
 
Ova stranica pogledana je 989 puta.
 
Sponzori ::
ISKCON official ::
Vanjski linkovi ::