Novosti
Kalendar najava
Najave
Članci
Galerije
Oglasi
Pojmovnik
Dokumenti
Kalendari
Trenutak inspiracije ::
Osoba Me može spoznati kao Svevišnju Božansku Osobu samo predanim služenjem. Kada zahvaljujući takvoj predanosti postane potpuno svjesna Mene, može ući u Božje carstvo.
-- Bhagavad-gita 18.55 --
Novosti ::
Novost, objavljeno: Sub, 01.07.17. 14:54
 

Održan drugi Mjesečni sankirtan festival u Splitu!

 
Trogir je opet osvojen!
 
 
Srijeda, 28.6.2017., odlučeno je!

Održat će se još jednom bitka i druga kula Trogira će pasti! Iako je toga dana zapuhalo jugo i podigla se prašina, inicijator bh. Pegi nije odustao, te uz svoje dvije pomoćnice još jednom krenuo u avanturu. No, onda, iznenada, motivirana iskrenom željom, pridružila se avanturi entuzijastična i hrabra Jaya Pradha dd i otkrila svoj talent za dijeljenje nektarskih dragulja - Srila Prabhupadovih knjiga.

 

Ratnici su se našli u 8 sati u Centru da bi se pomolili i prizvali pomoć i potporu. Tada se pojavio Mahajvala prabhu da bi dao svoje blagoslove. Puni blagoslova i milosti ratnici su se uputili!

 

Zbog drugih dužnosti koje su ratnici trebali izvršiti tijekom dana, pao je dogovor da u sat vremena kula treba biti osvojena. To se i dogodilo - Trogir je pao s podijeljenih 19 knjiga!!! Jay Srila Prabhupada!

 

Ovim putem se zahvaljujemo: bhakta Pegiju na upornosti i inicijativi, bhaktin Matei na prijevozu, Mahajvala prabhu-u na motivaciji i potpori, Jaya Pradhi dd koja ne samo da se pridružila veseloj ekipi sankirtanera na terenu, već i nakon toga pripremila prasadam. Hvala ti puno! Također, veliko hvala svim bhaktama koji su tu uz nas sa svojim molitvama i riječima ohrabrenja. Sva slava bhaktama! Sva slava Srila Prabhupadu!

 

Iskustva i doživljaji:

 

Bhakta Pegi: "Želim se zahvaliti svima na podršci, onima koji su bili i koji nisu bili. Bilo je veselo, zabavili smo se, te su Krišna i Srila Prabhupada kroz nas podijelili knjige. Netko je rekao da se Krišna krije upravo izvan naše zone komfora. Nama je ponekad teško izaći iz te zone, ali danas smo se potrudili i napravili korak i mala čuda su se dogodila. Nadam se da ćemo i sljedeći mjesec izaći."

 

Jaya pradha: "Super je samo biti u društvu bhakta, i napraviti nešto za Srila Prabhupada, izaći iz te zone komfora, brojke nisu bitne, već samo napraviti taj korak preko vrata."

 

Bhaktin Ivana: "Iskreno, jako mi je teško bilo izaći. Ali me onda motiviralo što se Jaya Pradha odlučila krenuti s nama. Također Pegijev entuzijazam i iznenadna potpora Mahajvala prabhua. Tada sam uvidjela da je najvažnije da izađemo i budemo podrška jedni drugima. Hvala svim bhaktama na ogromnoj potpori i društvu!"

 

Bhaktin Matea: "Sretna sam i zahvalna što na bilo koji način mogu služiti bhakte."

 

Radujemo se sljedećem mjesečnom sankirtan festivalu!

 

Sankirtan ki jay!

 

Vaš sluga,
bhaktin Ivana 
 

Komentari:

Indranuja Govinda d. JPS - Komentar, objavljeno: Pon, 03.07.17. 20:07

Južno, južno...

... ne zaboravite Makarsku i njenu rivijeru... sva slava...
Najnovije
Oglasi
Aktualno
Galerije
Komentari
Prijava ::
Vaišnavski kalendar
Ankete ::
Kada ste zadnji puta naučili napamet novi stih iz šastra?
(34 glasa)
Ovih dana
Nedavno
Odavno
Odavno, i ne sjećate se
Nikada
     
Društvene mreže ::
Slijedi portal.iskcon.hr na Twitter-u
Statistika posjeta ::
Trenutačno je 171 posjetitelj online
 
 
Ova stranica pogledana je 2537 puta.
 
Sponzori ::
ISKCON official ::
Vanjski linkovi ::