Oglasi
Kalendar najava
Najave
Novosti
Članci
Galerije
Pojmovnik
Dokumenti
Kalendari
Trenutak inspiracije ::
Onaj tko uvijek predano služi i ni u kakvim okolnostima ne pada, odmah transcendentira gune materijalne prirode i tako dostiže razinu Brahmana.
-- Bhagavad-gita 14.26 --
Oglasi ::
Dhira Nitai d. BTS - Oglas, objavljeno: Pon, 26.09.11. 10:35
 

Fantastična mogućnost služenja HH Bhakti-tirthe Svamija u Mayapuru!

 
Dragi učenici i prijatelji Njegove Svetosti Bhakti-tirtha Svamija! Molim vas primite moje ponizno poštovanje! Sva slava Srila Prabhupadi! Sva slava njegovom generalu Srila Bhakti-tirtha Svamiju!

U spisima je rečeno da učenik treba direktno služiti Gurua na sve moguće načine dok je u tijelu, a kada učitelj napusti tijelo onda ga učenik treba služiti kroz njegov samadhi. To se također smatra direktnim obožavanjem.

Prema izvještaju Vraja-lila mataji, troškovi održavanja dnevnih ponuda i aratija u samadhiju Bhakti-tirtha Svamija u Mayapuru su 300 dolara mjesečno. Financiranje je često otežano i nije osigurano na duži rok, već često potrebna sredstva stižu u zadnji čas nekom većom donacijom, što bhaktama koji se brinu o tom projektu zadaje velike glavobolje.

Tvojom pomoći to se od sada možemo promijeniti!

Kroz slijedeći prijedlog imaš priliku i ti mjesečno sudjelovati u obožavanju Bhakti-tirtha Svami Maharaja u njegovom samadhiju, u svetom Sri Dham Mayapuru, u mjestu koje tu službu uvećava tisućama puta! I to iz svog doma i bez da te puno košta.

Zamisao je da svaki učenik sudjeluje mjesečno sa jednim dolarom ili 12 dolara godišnje. Da, dobro ste pročitali, kako Guru Maharaj ima stotine učenika diljem svijeta, dovoljno je da svaki sudjeluje sa samo 1 dolarom mjesečno! Vjerujem da je to za svakog ostvarivo. Zato krenimo odmah!

Do sada su svoj doprinos za ovu godinu već dale vrle bhaktine iz Bosne, Ananda Vrndavan, Syama-mayi i Rasa Hladini, svaka po 20 eura, te im se ovom prilikom od srca zahvaljujem i neka ih Srila Gurudev blagoslovi sa prema-bhakti još u ovom životu!

Za sve dodatne informacije i uplate javite mi se na dhira108@gmail.com ili Facebook

Jako sam sretan što ćemo moći služiti Guru Maharaja na ovaj način.

Vaš sluga
Dhira Nitai das
 
 
Najnovije
Oglasi
Aktualno
Galerije
Komentari
Prijava ::
Vaišnavski kalendar
Ankete ::
Kada ste zadnji puta naučili napamet novi stih iz šastra?
(33 glasa)
Ovih dana
Nedavno
Odavno
Odavno, i ne sjećate se
Nikada
     
Društvene mreže ::
Slijedi portal.iskcon.hr na Twitter-u
Statistika posjeta ::
Trenutačno je 49 posjetitelja online
 
 
Ova stranica pogledana je 1123 puta.
 
Sponzori ::
ISKCON official ::
Vanjski linkovi ::