Oglasi
Kalendar najava
Najave
Novosti
Članci
Galerije
Pojmovnik
Dokumenti
Kalendari
Trenutak inspiracije ::
Onaj tko uvijek predano služi i ni u kakvim okolnostima ne pada, odmah transcendentira gune materijalne prirode i tako dostiže razinu Brahmana.
-- Bhagavad-gita 14.26 --
Oglasi ::
Vrsabha d. SKS - Oglas, objavljeno: Ned, 21.02.21. 19:57
 

Pridružite mi se u duhovnoj avanturi

 
Dragi bhakte primite moje ponizno poštovanje. Sva slava Šrila Prabhupada!
U Sloveniji na jednoj privatnoj farmi živi obitelj bhakta koji vode brigu o deset krava (točnije – četiri krave i šest bikova). 

Mataji Raga-manjari (PCS) je već previše stara da bi mogla pomoći. Njen sin Antardvip prabhu (SKS) radi u Ljubljani kao vozač pošte, pa nema puno vremena. Stoga, najveći dio posla spada na njegovu suprugu Ašta-sakhi (KKS), koja uz brigu o kravama, vodi brigu o njihovom sinu Vidvanu (18 mjeseci) i kućnim poslovima. Prije četiri mjeseca sam bio kod njih (s mataji Anicom iz Osijeka) na deset dana da im malo pomognemo. To je bilo divno iskustvo; družiti se s tako predanim i iskrenim bhaktama.
Negdje između 11. i 14. ožujka ponovo idem kod njih na deset dana, ali se ne vraćam u Hrvatsku, nego nakon toga idem u ljubljanski hram na 2-3 tjedna. Mataji Raga-manjari me zamolila da povedem još nekoga sa sobom, barem još dvoje bhakta. Svejedno je, prabhui ili mataji. Koristim priliku da vas pozovem da mi se pridružite. Ono što možete očekivati je malo službe za krave, večernje sange u toploj drvenoj kući, prasadam božanskog ukusa, prirodno mlijeko uvečer, život u prirodi na rubu šume i obitelj bhakta širokog srca. Ukoliko ste zainteresirani, molim vas da mi se javite e-mailom ili na 091/446-8682.
Vaš sluga, Vrisabha das

Kontakt osoba: Vrsabha d. SKS
Kontakt podaci: vrsabha@gmail.com
 
 
Najnovije
Oglasi
Aktualno
Galerije
Komentari
Prijava ::
Vaišnavski kalendar
Ankete ::
Kada ste zadnji puta naučili napamet novi stih iz šastra?
(33 glasa)
Ovih dana
Nedavno
Odavno
Odavno, i ne sjećate se
Nikada
     
Društvene mreže ::
Slijedi portal.iskcon.hr na Twitter-u
Statistika posjeta ::
Trenutačno je 30 posjetitelja online
 
 
Ova stranica pogledana je 232 puta.
 
Sponzori ::
ISKCON official ::
Vanjski linkovi ::