Oglasi
Kalendar najava
Najave
Novosti
Članci
Galerije
Pojmovnik
Dokumenti
Kalendari
Trenutak inspiracije ::
Osoba potpuno svjesna Mene, koja zna da sam vrhovni uživatelj svih žrtvovanja i strogosti, gospodar svih planeta i polubogova te dobročinitelj i dobronamjernik svih živih bića dostiže mir  oslobađajući se patnje uzrokovane materijalnim bijedama.
-- Bhagavad-gita 5.29 --
Oglasi ::
Vrsabha d. SKS - Oglas, objavljeno: Pon, 15.11.21. 06:52
 

Bh. William

 
Dragi bhakte, primite moje ponizno poštovanje. Sva slava Šrila Prabhupadu!

Ako ste iz Zagreba, imali ste prilike prije četiri godine upoznati Bh. Williama Ignacia iz Kostarike, jer je po mojoj preporuci boravio u hramu nekoliko mjeseci. Za one koji ga ne znaju, on je brahmacari, 27 godina star i od početka tzv. pandemije služi u raznim ISKCON ašramima u Indiji. Iskreni je bhakta i ulaže maksimum svoje energije za širenje slava sankirtana misije u skladu s učenjima Šrila Prabhupada. Budući da sam njegov duhovni mentor, dijelim s vama ovaj apel.

Bh. Williamu uskoro istječe putovnica i mora nabaviti drugu u ambasadi u Delhiju. Ali to bi sve skupa koštalo $200 USD. Želja mu je ostati u Indiji samo do kraja Corona krize, i odmah zatim vratiti se u Hrvatsku. Hajde da se organiziramo i skupimo mu sredstva za novu putovnicu.

Ukoliko ste voljni pomoći mu, javite se meni na vrsabha@gmail.com i ja ću vam poslati broj mog bankovnog računa. Bh. William nema svoj bankovni račun, ali ja imam kanale kako mu mogu poslati novac kada ga skupim. Unaprijed vas se zahvaljujem.

Vaš sluga, Vrisabha das (SKS)

Kontakt osoba: Vrsabha d. SKS
Kontakt podaci: vrsabha@gmail.com
 
 

Komentari:

Vrsabha d. SKS - Komentar, objavljeno: Sub, 20.11.21. 08:14

Može li još tko...?

Dragi bhakte, poštovanje.
Do sada se javila samo mataji Lila-smarana sa svojom donacijom. Naravno, i ja mogu dodati nešto (ali ne previše, jer nemam redovan izvor prihoda). Niti jedan prilog nije premali. Ako bi deset bhakta poslao po 75 kn (10 Eura), uspjeli bismo skupiti dovoljno.
Vaš sluga, Vrisabha das (SKS)
Najnovije
Oglasi
Aktualno
Galerije
Komentari
Prijava ::
Vaišnavski kalendar
Ankete ::
Kada ste zadnji puta naučili napamet novi stih iz šastra?
(33 glasa)
Ovih dana
Nedavno
Odavno
Odavno, i ne sjećate se
Nikada
     
Društvene mreže ::
Slijedi portal.iskcon.hr na Twitter-u
Statistika posjeta ::
Trenutačno je 47 posjetitelja online
 
 
Ova stranica pogledana je 224 puta.
 
Sponzori ::
ISKCON official ::
Vanjski linkovi ::