Oglasi
Kalendar najava
Najave
Novosti
Članci
Galerije
Pojmovnik
Dokumenti
Kalendari
Trenutak inspiracije ::
Onaj tko je tako transcendentalno utemeljen odmah spoznaje Vrhovni Brahman i ostaje potpuno radostan. Nikada ne jadikuje niti za ičim žudi. Jednako se ophodi prema svakom živom biću. U takvom stanju dostiže čisto predano služenje Mene.
-- Bhagavad-gita 18.54 --
Oglasi ::
Vrsabha d. SKS - Oglas, objavljeno: Uto, 26.07.22. 18:43
 

Pomoć u teškim vremenima

 
Dragi bhakte, primite moje iskreno poštovanje. Sva slava Šrila Prabhupadu!
Na ljubazni zahtjev mog prijatelja Madan-Gopala prabhua, ovdje objavljujem kratko pismo mataji Elizabete iz Srbije. Ako svatko od nas pomogne makar po malo – to će napraviti veliku pozitivnu razliku u njenom životu.
Vaš sluga, Vrisabha das (SKS)

Dragi bhakte, molim vas primite moje ponizno poštovanje.
U jako sam teškoj situaciji i ovim putem molim sve one koji mogu pomoći. Samohrana sam majka. Otac mog deteta, Shyamananda prabhu je napustio telo pre dva meseca. Živimo od majčine penzije. Dugovanje za struju još od prošle godine ne možemo otplatiti u celosti već to plaćamo koliko možemo kako ne bi ostali bez struje. Moje fizičko stanje je jako loše, bolujem od diskushernije I trebam ići na operaciju kičme tako da i pored sve moje dobre volje ne mogu nigde raditi jer su bolovi nepodnošljivi, čak nemam novac ni lekove da pijem koje mi je Neurohirurg prepisao do operacije.
Najteže od svega i velika briga mi je što nemamo novac da kupimo drva za zimu. Molim vas, preklinjem, svako ko može i koliko neka pomogne u ovoj preteškoj situaciji. Verujte da od brige više ne znam šta ću. Uzdam se u Krišninu milost i vaša srca.
Vaš sluga u službi Krishne, bhn. Elizabeta Živković

Hare Krišna, drage bhakte. Elizabeta je jako divna osoba i veoma je zahvalna. Ima veoma jaku veru u Krišnu i bhakte. Živi s majkom i jednim djetetom 30 km udaljeno od Niša. Ja sam njen prijatelj i mogu primati donacije i proslediti joj kad se nakupi. Puno hvala na razumevanju ako ćete dati svoj doprinos da se izleči i mirnije nastaviti svoj život. Pay Pal uplate možete izvršiti na moju e-mail adresu: madana.gopala.108@gmail.com
Vaš sluga, Madana-Gopala das

Kontakt osoba: Vrsabha d. SKS
Kontakt podaci: vrsabha@gmail.com
 
 
Najnovije
Oglasi
Aktualno
Galerije
Komentari
Prijava ::
Vaišnavski kalendar
Ankete ::
Kada ste zadnji puta naučili napamet novi stih iz šastra?
(34 glasa)
Ovih dana
Nedavno
Odavno
Odavno, i ne sjećate se
Nikada
     
Društvene mreže ::
Slijedi portal.iskcon.hr na Twitter-u
Statistika posjeta ::
Trenutačno je 55 posjetitelja online
 
 
Ova stranica pogledana je 1098 puta.
 
Sponzori ::
ISKCON official ::
Vanjski linkovi ::