Članci
Kalendar najava
Najave
Novosti
Galerije
Oglasi
Pojmovnik
Dokumenti
Kalendari
Trenutak inspiracije ::
Nakon mnogo rođenja i smrti onaj tko ima pravo znanje predaje se Meni, znajući da sam Ja uzrok svih uzroka i sve što postoji. Takva velika duša vrlo je rijetka.  
-- Bhagavad-gita 7.19 --
Članci ::
Članak, objavljeno: Ned, 15.01.12. 14:16
 

Svim posjetiteljima trodnevnog festivala u slavu dana pojave Nityanande Prabhua i Nj.Sv. Srila Sacinanadana Swamija.

 
 

Dragi naši vaišnave, prijatelji, braćo i sestre po Bogu,

Primite naše ponizno poštovanje.
Sva slava Guru Maharaji!

Sva slava Srila Prabhupadi!

Iznimno smo sretni što vas opet imamo priliku služiti tijekom najpovoljnijeg festivala u životu učenika.

Iako inače nemamo običaj tražiti naknadu za festivale, to ipak činimo za festival Vyasa-puje kako bismo pokrili sve troškove za organiziranje te prigode. Ponizno vas molimo za razumijevanje i suradnju, kako bismo mogli proslaviti ovaj festival u prekrasnoj atmosferi za zadovoljstvo Gurua i Krsne, te za dobrobit svih.

Ove smo se godine posebno potrudili kako bismo snizili naknade za festival, kako bi svi oni koji to žele mogli doći i sudjelovati. Nudimo više prostora za smještaj u samom hramu, te smo također organizirali smještaj u blizini hrama (u jednom malom hotelu, nekoliko unajmljnih stanova te u domovima bhakta) Uz sve to, vrlo smo sretni što možemo objaviti sljedeće cijene za ovogodišnji festival:

Bhakte iz Srbije, Bosne i Makedonije  -  15 eura po danu

Svi ostali - 23 eura po danu

Molimo da primijetite značajnu razliku u usporedbi s prošlogodišnjim naknadama (19 i 27 eura).

Ove cijene uključuju prasadam, smještaj organiziran s naše strane, naknadu za festival, dnevni transport do i iz hrama.

Transport do i s aerodroma 10 eura po automobilu, te do i sa željezničke/autobusne stanice 5 eura po automobilu (u jednom smjeru). Molimo vas da nam pošaljete točan datum i vrijeme svog dolaska što je prije moguće na sljedeću e-mail adresu:
cvs108@gmail.com.

Oni koji žele prisustvovati javnom programu u petak navečer (Guru Maharaja će sudjelovati) moraju se prijaviti unaprijed na sljedeću adresu: cvs108@gmail.com i platiti 5 eura, koji uključuju troškove ulaznice i prijevoza do mjesta održavanja programa.

Za one bhakte koji imaju vlastiti smještaj ili koji će svakodnevno dolaziti na festival, naknada je 8/12 eura po danu.

Za sve koji se još uvijek nisu prijavili:

Molimo vas da se prijavite što prije na cvs108@gmail.com s vašim duhovnim i civilnim imenom.
JAKO VAŽNO: SVAKAKO MORATE DOBITI PEČAT U PUTOVNICE NA HRVATSKOJ GRANICI!

 

A sada kratko objašnjenje :) Neki od vas možda se pitaju zašto postoji takva razlika u cijenama za bhakte iz različitih zemalja.  Primijetili smo da su standardi života dosta različiti. Smatramo da ne bi bilo pravedno naplatiti jednaki iznos svima, znajući, na primjer, da je prosječna plaća u Srbiji 200, 250 eura na mjesec (za rad od ponedjeljka do petka, često i subotom). Naravno, ima onih koji žive u tim zemljama a zarađuju jako dobro. Nadamo se da će oni koji mogu platiti 24 eura po danu, iako dolaze iz Bosne, Makedonje ili Srbije, to i učiniti :)

Sada jedan ponizna zamolba: doista nam treba vaša pomoć. Razumijemo da većina dolazi na festival nakon radnog tjedna i da se vraća na isto. Razumijemo i to da će mnogi od vas imati iza sebe duga i naporna putovanja do Zagreba. Ipak, ponizno vas molimo za podršku i suradnju. Ako svatko od nas uloži malo svoje energije i vremena za dobrobit svih, svi ćemo uživati u festivalu ljubavi i službe. U prošlosti smo imali situacije kada nije bilo pripremljeno dovoljno prasadama, ne zato što nije bilo kuhara, već stoga što nije bilo bhakta koji bi pripremili dovoljno povrća. Isti bhakte bi ostajali kasno svake večeri kako bi očistili kuhinju i kupaonice, pa nisu bili u mogućnosti pratiti lekcije na festivalu, te su bili previše umorni i zaposleni po cijeli dan. Svakako potvrđujemo da je  najvažnija služba nas kao učenika slušati svog duhovnog učitelja. No ipak , ne želimo slušati sami, želimo da svi dobiju tu mogućnost. Stoga dajmo sve od sebe da podržimo i služimo jedni druge, kako bismo si međusobno omogućili slušanje lekcija. Molim vas da ljubazno unaprijed razmislite o tome što možete učiniti kako biste drugima olakšali njihovu službu: malo čišćenja, malo pranja, međusobno pružanje potpore na bilo koji način tijekom ovog intenzivnog festivala...  Postoji puno načina, molim vas da odaberete neki od njih :)

Želimo vam sve najbolje iz dubine duše i srca i veselo očekujemo vaš dolazak,

s ljubavlju i poštovanjem,

vaši ponizni sluge iz organizacijskog tima

 
Najnovije
Oglasi
Aktualno
Galerije
Komentari
Prijava ::
Vaišnavski kalendar
Ankete ::
Kada ste zadnji puta naučili napamet novi stih iz šastra?
(34 glasa)
Ovih dana
Nedavno
Odavno
Odavno, i ne sjećate se
Nikada
     
Društvene mreže ::
Slijedi portal.iskcon.hr na Twitter-u
Statistika posjeta ::
Trenutačno je 46 posjetitelja online
 
 
Ova stranica pogledana je 1250 puta.
 
Sponzori ::
ISKCON official ::
Vanjski linkovi ::