Novosti
Kalendar najava
Najave
Članci
Galerije
Oglasi
Pojmovnik
Dokumenti
Kalendari
Trenutak inspiracije ::
Onaj tko je tako transcendentalno utemeljen odmah spoznaje Vrhovni Brahman i ostaje potpuno radostan. Nikada ne jadikuje niti za ičim žudi. Jednako se ophodi prema svakom živom biću. U takvom stanju dostiže čisto predano služenje Mene.
-- Bhagavad-gita 18.54 --
Novosti ::
Novost, objavljeno: Sub, 24.10.20. 19:28
 

Zagreb - Informacija 24.10.2020. stanje s Corona virusom, programi i službe

 
 

Nakon propuštenog Sunday Feasta radi situacije s coronom prošle nedjelje, okupljanje 25 listopada održava se u hramu uz propisane zaštitne mjere te pozivamo sve koji dolaze da ponesu maske i da budu spremni održavati distancu. Velika hramska prostorija bit će propisno pripremljena, a na ulazu će vas čekati dezinfekcijsko sredstvo. Kao još jednu važnu mjeru navodimo dozvolu gostima samo za boravak u prizemlju, te stoga sve posjetitelje molimo da – osim u slučaju specifične službe koja to zahtijeva – ne idu na prvi niti drugi kat.

Stanje na Novoj Jaladuti je za sada vrlo dobro. Hram je dezinficiran, cijelog ovog tjedna nema bolesnih niti osoba sa simptomima, nitko nije u izolaciji. Svih troje hramskih bhakta koji su ranije imali izražene simptome corone (temperatura, odsustvo osjeta mirisa/okusa, umor…) već odavno su se oporavili i izišli iz izolacije, tijekom koje su bili u kontaktu s doktorom. Još jedan koji je u tom periodu bio bolestan, ali po doktorovoj dijagnozi viroza, također je u potpunosti ozdravio još prije tjedan dana. O bhaktama u kongregaciji nemamo novih podataka o novooboljelim, niti da je ovog trena bilo tko u samoizolaciji.

Za službe u kuhinji i pri oltaru tijekom tjedna i dalje se možete najavljivati putem telefona ili preko za tu svrhu otvorene whatsapp grupe. Jutarnji programi bit će i dalje redovno održavani uz mogućnosti vašeg dolaska,  ali i s direktnim online predavanjima ako želite pratiti od kuće.

Za nadolazeća veća događanja, poput nedjeljnih programa i festivala, odluke o održavanju donosit će se ovisno u situaciji, kako u hramu, tako i obzirom na objave državnog Stožera. Dođe li do novog lock-downa, bit će poduzete odgovarajuće restriktivne mjere, kao i za vrijeme prvog  lock downa, kada je Nova Jaladuta jednim dijelom tog perioda bila u potpunosti zatvorena za posjetitelje, no s dovoljno hramskih bhakta za pokriti sve redovne službe, uključujući i posebnu brigu za HH Candramalu Swamija. I na kraju, pozivamo vas da u slučaju da idete i izolaciju ili na testiranje, da nas o tome obavijestite na 091-6526462, bhn Irena, tajnik.

LVV Zagreb – Komunikacije
 
Najnovije
Oglasi
Aktualno
Galerije
Komentari
Prijava ::
Vaišnavski kalendar
Ankete ::
Kada ste zadnji puta naučili napamet novi stih iz šastra?
(34 glasa)
Ovih dana
Nedavno
Odavno
Odavno, i ne sjećate se
Nikada
     
Društvene mreže ::
Slijedi portal.iskcon.hr na Twitter-u
Statistika posjeta ::
Trenutačno je 130 posjetitelja online
 
 
Ova stranica pogledana je 717 puta.
 
Sponzori ::
ISKCON official ::
Vanjski linkovi ::