Novosti
Kalendar najava
Najave
Članci
Galerije
Oglasi
Pojmovnik
Dokumenti
Kalendari
Trenutak inspiracije ::
Uvijek pjevaju Moje slave i trudeći se s velikom odlučnošću, te Me velike duše neprestano predano obožavaju, klanjajući se preda Mnom.
-- Bhagavad-gita 9.4 --
Novosti ::
Novost, objavljeno: Sub, 03.09.22. 13:43
 

Zagreb - Nedjeljni programi (Sunday Feast) u hramu - novosti

 
NOVE INFORMACIJE
 
 

Izvrsne vijesti! Nekolicina bhakta iz kongergacije ponudilo je pomoć oko organizacije pa uskoro možemo očekivati nastavak redovnih Sunday Feast programa.


IZVORNI TEKST:

Dragi bhakte, prijatelji i dobronamjernici!

U posljednje dvije godine svjedoci smo mnogim značajnim promjenama u našoj zajednici. Izdvojili bismo dvije. Jedna je osnaživanje i okupljanje kongregacije oko privatnih programa, sangi i nama-hatta, a druga je uspostavljanje stabilnosti hrama i ashrama te značajno povećanje kapaciteta za propovijedanje novim osobama.

Uz to, došlo je do značajnog smanjenja posjećenosti nedjeljnih programa u hramu, zbog čega smo počeli preispitivati svrhu tih programa. Zaključili smo da bi bilo mudro nakon 4. rujna 2022. napraviti stanku, za vrijeme koje se nedjeljni programi u hramu više neće održavati, već ćemo podržavati i poticati privatna okupljanja, sange i nama-hatte među kongregacijskim članovima. Sve željne duhovnog nadahnuća, ohrabrujemo za sudjelovanje u istima. 

Hram je i dalje tu za vas, gdje svakodnevno održavamo jutarnje i večernje programe. U njemu ćemo kao i do sada nastaviti obilježavati posebne prigode, festivale, proslave, posjete propovjednika i sl., prema potrebi, prilici i organizacijskim mogućnostima. Stoga, ohrabrujemo vas da pratite najave na društvenim mrežama i portalu.

Svakako, ukoliko se u budućnosti poveća zanimanje za nastavak nedjeljnih ili sličnih programa u hramu te ukoliko se ukaže prilika da netko bude spreman pomoći u organizaciji istih, s velikim zadovoljstvom bismo nastavili s njihovim održavanjem.

Još jedna novost je, da ćemo nastojati velike festivale koji "padaju" na dane u tjednu, obilježavati kako na sam dan u tjednu, tako i vikendom, najvjerojatnije nedjeljom, kada će mnogima, osobito obiteljima to više odgovarati.

Dodatna pojašnjenja i informacije možete u svakom trenutku dobiti od nas na: 0976810868 / zagreb@iskcon.hr

Ispred vaših slugu s Nove Jaladute,

Vaikuntha-murti das,

Predsjednik

 
Najnovije
Oglasi
Aktualno
Galerije
Komentari
Prijava ::
Vaišnavski kalendar
Ankete ::
Kada ste zadnji puta naučili napamet novi stih iz šastra?
(34 glasa)
Ovih dana
Nedavno
Odavno
Odavno, i ne sjećate se
Nikada
     
Društvene mreže ::
Slijedi portal.iskcon.hr na Twitter-u
Statistika posjeta ::
Trenutačno je 47 posjetitelja online
 
 
Ova stranica pogledana je 955 puta.
 
Sponzori ::
ISKCON official ::
Vanjski linkovi ::