Novosti
Kalendar najava
Najave
Članci
Galerije
Oglasi
Pojmovnik
Dokumenti
Kalendari
Trenutak inspiracije ::
Kao što utjelovljena duša prolazi kroz dječaštvo, mladost i starost, tako i u trenutku smrti prelazi u drugo tijelo. Razboritu osobu ne zbunjuje takva promjena.
-- Bhagavad-gita 2.13 --
Novosti ::
Novost, objavljeno: Čet, 15.08.13. 11:39
 

Karlovac - Pomoć i služba za Bhakti tirtha maharaja

 
 
Dragi bhakte imamo jednu zamolbu i novost vezano uz Njegovu Svetost Bhakti tirtha swamija.

Bhakti tirtha swamija se bhakte sa ovih prostora još uvijek sjećaju kao osobe koja je uvijek isijavala ljubavlju, nevjerojatnim entuzijazmom i vremenom za svakog od nas. Nakon što ga je Krishna 2005. uzeo, mi njegovi učenici održavamo redovito sjećanja na njega, kako osobna tako i grupna, te pokušavamo napraviti što više službe u njegovu čast i slavu. Trenutačno se jedna kompleksna situacija desila pa trebamo pomoć od svakoga tko želi pomoći i tko je još uvijek zaražen sjećanjem na tu divnu duhovnu osobu.
Naime, dok je Bhakti Tritha swami boravio na Gita Nagari farmi imao je svoju kuću nedaleko hrama. Gita Nagari je farma u USA koja je ustoličena od Srila Prabhupada, a Bhakti tirtha swami je proveo živjeći tamo zadnjih 10-15 godina. Njegova želja ja bila da dok napusti ovaj svijet tu kuću pretvorimo u muzej. Mi smo to učinili,ali pojavio se jedan drugi problem - ta kuća je još uvijek pod hipotekom. Bhakte su uzeli kredit da bi ju kupili, a mataji koja je otplaćivala većinu tog kredita je napustila tijelo prije par mjeseci i sada se može desiti da izgubimo tu kuću u kojoj su pohranjene sve privatne stvari našeg voljenog Gurudeva.

Tako da bih vas sve zamolili ako možete i želite jednokratno pomoći da svi zajedno skupimo donaciju i pošaljemo bhaktama na Gita nagari u USA te da na
taj način spasimo, za nas učenike, prevrijednu kuću.

Hvala vam unaprijed
Ispred učenika Bhakti tirtha swamija

Vaši sluge Ananda Vriundavan dasi i Mohana das
Tko god ima kakva dodatna pitanja može se javiti na mohana.das.bts@gmail.com, a tko želi odmah uplatiti ispod su podaci za uplatu. Samo vas molimo da stavite naslov pri uplati "Donacija za HH BTS" te tko uplaćuje. Također, oni koji su već dali laksmi Anandi ne moraju još jednom davati.
Podaci : 
Ime : Adrijana Latković
Banka : Erstebanka
Broj računa (IBAN) : HR2124020063204090264
 



 
Najnovije
Oglasi
Aktualno
Galerije
Komentari
Prijava ::
Vaišnavski kalendar
Ankete ::
Kada ste zadnji puta naučili napamet novi stih iz šastra?
(34 glasa)
Ovih dana
Nedavno
Odavno
Odavno, i ne sjećate se
Nikada
     
Društvene mreže ::
Slijedi portal.iskcon.hr na Twitter-u
Statistika posjeta ::
Trenutačno je 115 posjetitelja online
 
 
Ova stranica pogledana je 1112 puta.
 
Sponzori ::
ISKCON official ::
Vanjski linkovi ::