Novosti
Kalendar najava
Najave
Članci
Galerije
Oglasi
Pojmovnik
Dokumenti
Kalendari
Trenutak inspiracije ::
Osoba potpuno svjesna Mene, koja zna da sam vrhovni uživatelj svih žrtvovanja i strogosti, gospodar svih planeta i polubogova te dobročinitelj i dobronamjernik svih živih bića dostiže mir  oslobađajući se patnje uzrokovane materijalnim bijedama.
-- Bhagavad-gita 5.29 --
Novosti ::
Novost, objavljeno: Pon, 14.02.11. 10:22
 

Izvan Hrvatske - Kirtan retreat info

 
 
 

Dragi bhakte, prijatelji i studenti  japa i kirtan retreata:

Molim vas primate naše najponiznije poštovanje. Sva slava Srila Prabhupadi.

Mnogi od vas su pitali hoće li i kada biti tradicionalni Japa i Kirtan retreat u Hrvatskoj u 2011.-oj godini.

Saranagati tim, uključujući i Njegovu Svetost Sacinandana Maharaja, dao je sve od sebe kako bi pronašli odgovarajuće  vrijeme za održavanje retreata. Na žalost, informiramo vas ovim putem da, zbog nekoliko praktičnih razloga nismo u mogućnosti ponuditi retreat ove godine u Hrvatskoj.

Međutim, organizirat ćemo Japa i Kirtan retreat u Radhadeshu ove godine od 22. do 28.travnja. Kao dodatak, bit će trening program za učitelje retreata na temu “Kako pružiti retreat i izgraditi kulturu retrata” koji će se održati dana 29. travnja. Ovaj program je za sve one koji će prisustvovati retreatu  u Radhadeshu i koji su inspirirani dalje prenijeti znanje s retreata u svoje lokalne zajednice.

Za više informacija, molim vas posjetite:
http://bhaktivedantacollege.com/index.php?p=news&id=332

Također organiziramo Japa i Kirtan retreat u Moskvi, od 1. do 10. svibnja 2011. godine. Više detalja uslijedit će pred kraj veljače 2011. godine.

Pored toga, imamo još dobrih vijesti! Maharaja sada radi na potpuno novom retreatu u kojem poučava kako uspostaviti vlastiti unutarnji prostor. Taj takozvani “Retreat o svetom prostoru” (“Sacred Space Retreat”), je vrijedan i neophodan duhovni preduvjet za sve praktikante na putu bhakti. To je retreat na kojem će sudionici dobiti važne uvide i saznanja o tome kako kreirati ‘sveti prostor’ u našim srcima što nas dovodi u aktivnu povezanost s Krišnom u svakodnevnici i životu. Jednom kad se smjestimo u hramu našeg srca, mantranje i molitva, kao i druge službe za Gospodina Krišnu i Vaišnave, mogu se provoditi s opipljivom povezanošću s Gospodinom Krišnom.

Ove godine ćemo omogučiti prvi “Retreat o svetom prostoru” na Goloka Dhami, u Njemačkoj od 10. do 16. lipnja. Ako ste inspirirani, molim vas pokušajte doći na ovaj predivni retreat i učinite nove korake i steknite nova iskustva u svom duhovnom životu.

Za više informacija, molim vas posjetite:
http://www.goloka-dhama.de/radha-krishna-bhakti-yoga/hindu-feste-hinduismus/der-tempel-des-herzens/ 

Želimo vam sve najbolje, s nadom da ćemo vas služiti na nekom od nadolazećih retreata.

Vaši sluge,
Sacinandana Swami
i Saranagati tim

 
Najnovije
Oglasi
Aktualno
Galerije
Komentari
Prijava ::
Vaišnavski kalendar
Ankete ::
Kada ste zadnji puta naučili napamet novi stih iz šastra?
(34 glasa)
Ovih dana
Nedavno
Odavno
Odavno, i ne sjećate se
Nikada
     
Društvene mreže ::
Slijedi portal.iskcon.hr na Twitter-u
Statistika posjeta ::
Trenutačno je 189 posjetitelja online
 
 
Ova stranica pogledana je 1311 puta.
 
Sponzori ::
ISKCON official ::
Vanjski linkovi ::